Consulting & Doradztwo

- uruchomienie obiektu gastronomicznego
- doradztwo w zakresie rozpoczynania działalności gospodarczej
- doradztwo w zakresie umów franczyzowych
- doradztwo w zakresie żywienia diabetologicznego
- pomoc przy opracowaniu koncepcji działalności gastronomicznej
- doradztwo w zakresie sanepid,p-poż ,haccp, koncesje,bhp, pip
- tworzenie budżetu otwarcia
- projekty technologiczne, dobór wyposażenia
- opracowywanie procedur organizacyjnych i operacyjnych
- analiza stanu faktycznego
- program naprawczy
- usługa tajemniczy klient, tajemniczy pracownik
- optymalizacja zysków
- kontrola i redukcja kosztów
- przeciwdziałanie kradzieży pracowniczej
- dobór dostawców
- tworzenie zakresów i specyfikacji stanowiskowych
- optymalizacja jakości dań i obsługi
- tworzenie receptur
 
Prowadzimy consulting gastronomiczny polegający na wsparciu przedsiębiorców zarówno na etapie otwierania własnego lokalu jak i poprawie funkcjonowania już istniejącego. Głównym celem naszych działań jest poprawa jakości oferowanych usług oraz zwiększenie zysków z prowadzonej działalności.