O nas

Nasze początki w gastronomii sięgają końca lat 90-tych , tak więc piętnaście lat pracy w restauracjach i hotelach mieszczących się głównie w Warszawie. Były to lata które obfitowały w nieskończoną ilość przeprowadzonych imprez, wydanych dań, zatrudnionych pracowników ,stworzonych receptur czy przyjętych dostaw. Przez wszystkie te lata współpracowaliśmy z setkami ludzi ,braliśmy udział w uruchomieniu kilkunastu obiektów gastronomicznych i hotelarskich,obsłużyliśmy setki gości o statusie VIP, Prezydentów , Premierów i międzynarodowych gwiazd filmu i muzyki.

Znajomość rynku, nabyte doświadczenia , pasja i ogromny bagaż praktyki skłoniły nas do założenia firmy consultingowo -doradczej ale wychodzącej nieco poza ramy klasycznego consultingu. Gastronomia jest biznesem bardzo kuszącym ze względu na bardzo wysoką marżę lecz z drugiej strony jest tak specyficzna, że nie wybacza błędów, szczególnie na etapie planowania ,co często zdarza się  przedsiębiorcom przygotowanym kapitałowo ,ale nie mającym doświadczenia z gastronomią. Nasz gastro consulting
kierujemy do przedsiębiorców i osób prywatnych , dla restauracji już istniejących i tych które są na etapie planowania.

Działalność naszą podzieliliśmy na cztery podstawowe obszary czyli CONSULTING & DORADZTWO w którym skupiamy się głównie na pomocy przy wszelkich procedurach, które należy wykonać przeprowadzając uruchomienie restauracji lub poprawiając funkcjonowanie czy zwiększanie zysków już działających obiektów. Drugim obszarem działania są KULINARIA i tu możemy zaproponować prywatne lekcje gotowania , przeprowadzić przyjęcie w domu klienta czy na życzenie sprowadzić dowolny produkt spożywczy nie dostępny w naszym kraju. Kolejną dziedziną jest OUTSOURCING czyli możliwość skorzystania z naszego doświadczenia przy całkowitym lub częściowym zarządzaniu swojego biznesu gastronomicznego. Ostatnią częścią oferty są „ZASOBY LUDZKIE” gdzie dajemy szansę skorzystania z naszej bazy pracowników bez konieczności wiązania się umowami i innymi procedurami. Współpracujemy również z szerokim gronem szefów kuchni i profesjonalistów w zakresie hotelarskim, kelnerskim, barmańskim czy reklamy.

Zapraszamy do współpracy